GRIEKS RESTAURANT ATHENE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Athene Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 19:51 Speedy delivery. Generous portions. Tasty. Recommended!!
28 okt 2022 om 8:59 Het smaakte zeer goed. Erg Goede communicatie e!! Ondanks omstandigheden met het bezorgen, ik kan hem niet kwalijk nemen aangezien de straat moeilijk te vinden is. En raar ingedeeld is. Maar het eten was gelukkig nog wel warm. Wij komen zeker terug!!
14 okt 2022 om 10:17 Verkeerde maaltijd, veel te vroeg bezorgd. Wel lekker
25 aug 2022 om 20:14 Ik had een pita zonder ui besteld maar helaas zat de maaltijd vol met uien. Ook was het helaas koud
30 jul 2022 om 9:49 betrekkelijk veel geld voor matige kwaliteit en hoeveelheid
20 jul 2022 om 19:50 Geen lekker vlees, weinig tzatziki & slappe patat. Te weinig smaak voor teveel geld.
5 jun 2022 om 18:57 Eten was heerlijk en goede portie, maar bezorgtijd was heel erg lang.
4 jun 2022 om 19:50 Ik zou zeggen: doen!
28 mei 2022 om 22:07 prima
23 mei 2022 om 19:09 Niet goedkoop maar lekker!!
11 mei 2022 om 22:00 Eten kwam door elkaar gehusseld aan. Begrijp niet dat ik 70 minuten moet wachten op taai vlees, slappe patat en een blaadje sla.
28 apr 2022 om 21:46 Het gyros vlees was lekker. De zalm veel te droog. De beloofde warme groente ontbrak en de patat was slap en weinig. De tzatikisaus had weinig smaak. Niet voor herhaling vatbaar