GRIEKS RESTAURANT ATHENE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Athene Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2024 om 15:27 Niets met gyros te maken vet vlees brokken patat zo zout alles weggegooid schandalig
4 mei 2024 om 6:05 Vreselijk bezorger liet mijn eten vallen op de trap omdat het restaurant het niet goed in de zak verpakt had na gebeld te hebben met het restaurant werd ik afgeserveerd als een kleuter en wilden mijn verhaal niet aanhoren laat staan nieuw eten maken
29 apr 2024 om 1:40 Heerlijk eten, heeeeeel lang gewacht op de bezorging
28 apr 2024 om 22:13 Weinig en slappe koude calamaris. De bezorger was verdwaald want kon het adres niet lezen.
25 apr 2024 om 20:22 Het eten was van zeer slechte kwaliteit, de De calamaris was nat en slap en super weinig voor 19,-!!!! Ik had paprika besteld, maar het waren groene pepers. De bezorger was aardig,,half uur later dan ik had gevraagd.
10 mrt 2024 om 22:40 Moussaka was ok Slappe friet zonder saus / mayonaise
9 mrt 2024 om 22:24 Schotel was goed. Smaak was goed. Tarama is vreselijk, meer aardappel dan viskuit
29 feb 2024 om 7:00 Niet 43 euro waard! Gyros schotel voor 21 euro en een veg. warm/koude schotel besteld voor 22 euro. De gyrosschotel bestond uit een klein bakje salade, ongeveer 15 patatjes, bakje vlees.gebeld over hoeveelheid, kreeg te horen hoe hij dit genoeg vind
1 feb 2024 om 19:54 Erg lekker eten!
2 jan 2024 om 20:53 Bezorgtijd was 120 minuten, maar valt niet te selecteren. Eten (de warme onderdelen) was voor een groot deel lauw tot koud. Wel lekker gekruid. Maar de hoeveelheid is wat weinig voor de hoge prijzen.
28 dec 2023 om 20:51 Not all was there. Taste is good!
5 okt 2023 om 0:35 Hoewel ik eerder echt genoot van de vegatarische schotel was het dit keer een flop. De portiegrote was aanzienlijk minder en ook was het magertjes verpakt. Van alluminium schaal naar een doos die super snel afkoelt en waar je maaltijd klam van wordt.