GRIEKS RESTAURANT ATHENE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 158 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Athene Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2024 om 19:54 Erg lekker eten!
2 jan 2024 om 20:53 Bezorgtijd was 120 minuten, maar valt niet te selecteren. Eten (de warme onderdelen) was voor een groot deel lauw tot koud. Wel lekker gekruid. Maar de hoeveelheid is wat weinig voor de hoge prijzen.
28 dec 2023 om 20:51 Not all was there. Taste is good!
5 okt 2023 om 0:35 Hoewel ik eerder echt genoot van de vegatarische schotel was het dit keer een flop. De portiegrote was aanzienlijk minder en ook was het magertjes verpakt. Van alluminium schaal naar een doos die super snel afkoelt en waar je maaltijd klam van wordt.
21 apr 2023 om 19:55 Heel slecht eten alles weg gegooid nooit meer wat halen wat een schande voor de Goeie grieken
8 mrt 2023 om 12:53 het vlees was taai en niet warm, de saus was door de hele box gekomen, dus al met al een teleurstelling
7 mrt 2023 om 12:33 Behoorlijk prijzig en het eten was slecht. Ik zal hier echt nooit meer bestellen.
25 feb 2023 om 13:14 worst Greek food we ever ate and worst food quality in our 15 years in Amsterdam.
20 feb 2023 om 8:56 Heel slecht eten
2 feb 2023 om 20:39 Het duurde erg lang voor het bezorgd werd. Het vlees was taai, en het waren hele lange en dikke stukken. De verpakking was minimaal dus het eten was ook goed afgekoeld.
25 jan 2023 om 23:02 Hele slechte smerige gyros
25 nov 2022 om 19:51 Speedy delivery. Generous portions. Tasty. Recommended!!